Home / Zanimljivosti / Žena je kupila stari autobus pa 3 godine uređivala svoj mobilni dom. Rezultat će vas oduševiti 397 Umjesto da traži kuću iz snova, Jessie Lipskin odlučila ju je sama stvoriti… i to ne bilo kakvu. Na eBay-u je našla stari autobus iz 1966. godine te ga bez puno razmišljanja odmah kupila. Od njega je napravila svoj mobilni dom, a trud koji je uložila u ovaj projekt itekako se isplatio. Trebala je naravno i pomoći jer se ne razumije previše u ovakve poslove pa je angažirala i vodoinstalatera, električara, majstora koji joj je postavljao novi pod… no pomogla je gdje god je stigla. Autobus je ofarbala kako bi i izvana ljepše izgledao, a krajnji rezultat i unutrašnjost njenog novog doma pogledajte na slikama.
Žena je kupila stari autobus pa 3 godine uređivala svoj mobilni dom. Rezultat će vas oduševiti 397     Umjesto da traži kuću iz snova, Jessie Lipskin odlučila ju je sama stvoriti… i to ne bilo kakvu. Na eBay-u je našla stari autobus iz 1966. godine te ga bez puno razmišljanja odmah kupila. Od njega je napravila svoj mobilni dom, a trud koji je uložila u ovaj projekt itekako se isplatio.    Trebala je naravno i pomoći jer se ne razumije previše u ovakve poslove pa je angažirala i vodoinstalatera, električara, majstora koji joj je postavljao novi pod… no pomogla je gdje god je stigla. Autobus je ofarbala kako bi i izvana ljepše izgledao, a krajnji rezultat i unutrašnjost njenog novog doma pogledajte na slikama.

Žena je kupila stari autobus pa 3 godine uređivala svoj mobilni dom. Rezultat će vas oduševiti 397 Umjesto da traži kuću iz snova, Jessie Lipskin odlučila ju je sama stvoriti… i to ne bilo kakvu. Na eBay-u je našla stari autobus iz 1966. godine te ga bez puno razmišljanja odmah kupila. Od njega je napravila svoj mobilni dom, a trud koji je uložila u ovaj projekt itekako se isplatio. Trebala je naravno i pomoći jer se ne razumije previše u ovakve poslove pa je angažirala i vodoinstalatera, električara, majstora koji joj je postavljao novi pod… no pomogla je gdje god je stigla. Autobus je ofarbala kako bi i izvana ljepše izgledao, a krajnji rezultat i unutrašnjost njenog novog doma pogledajte na slikama.

Umjesto da traži kuću iz snova, Jessie Lipskin odlučila ju je sama stvoriti… i to ne bilo kakvu. Na eBay-u je našla stari autobus iz 1966. godine te ga bez puno razmišljanja odmah kupila. Od njega je napravila svoj mobilni dom, a trud koji je uložila u ovaj projekt itekako se isplatio.

Trebala je naravno i pomoći jer se ne razumije previše u ovakve poslove pa je angažirala i vodoinstalatera, električara, majstora koji joj je postavljao novi pod… no pomogla je gdje god je stigla. Autobus je ofarbala kako bi i izvana ljepše izgledao, a krajnji rezultat i unutrašnjost njenog novog doma pogledajte na slikama.

Žena je kupila stari autobus pa 3 godine uređivala svoj mobilni dom. Rezultat će vas oduševiti
--
Lajkujte nas i Sherujte nas