Home / Region i Svijet / ZANIMLJIVE ĆINJENICE;Vodila sam ljubav s 14 muškaraca dok je muž bio u susjednoj sobi’
ZANIMLJIVE ĆINJENICE;Vodila sam ljubav s 14 muškaraca dok je muž bio u susjednoj sobi’

ZANIMLJIVE ĆINJENICE;Vodila sam ljubav s 14 muškaraca dok je muž bio u susjednoj sobi’

Britanka Marie Calvert spavala je s više od 3000 muškaraca. Ona, kao i njezin suprug Berry, doživljavajo seks kao radnju odvojenu od ljubavi. Zbog svoje strasti prema seksu i izmjeni partnera, par je prije 17 godina otvorio svingerski klub koji do danas uspješno posluje.

Marie i njen muž, Berry, otvorili su svingerski klub 1997. godine u Sheffieldu jer ‘više nisu htjeli raditi nešto što ih ne ispunjuje’. Kako su oboje strastveno zaljubljeni u seks i svinganje, odluka je pala sama od sebe.

Par se oženio kada je Marie imala samo 19 godina, a sve do 28. godine, Berry je bio jedini muškarac s kojim je spavala. No, tada je suprug kući donio časopis za svingere te joj predložio da probaju naći neki par. Iako joj se ideja nije odmah svidjela, zaključili su da vrijedi probati.

Prva izmjena partnera s drugim parom prošla je ‘zabavno i sretno’, priča Marie. Od tada, svaki slobodan trenutak koristili su za svinganje.

“Iznenada, sve je postalo uzbudljivo. Bila bih na poslu i sjetila bih se što planiram za tu večer i prošli bi me trnci”, rekla je 63-godišnja Calvert.

Na večer kada je imala najviše partnera, njih 14, počela je računati s koliko je muškaraca u životu spavala.

“Iskreno, ne znam. Procjenjujem da spavam s oko 100 muškaraca godišnje i tako već tri desetljeća”, kazala je te ispričala o toj ‘plodnoj’ večeri.

“Spavala sam s 14 muškaraca na svingerskom tulumu u Manchesteru. Sjećam se da sam, za vrijeme puta, bila gotovo nekontrolirano napaljena. Sljedeći dan me sve boljelo, ali na onaj lijep način, kao nakon vježbanja u teretani”, rekla je Marie te objasnila da se uvijek osjeća sigurnom jer je njen muž uvijek u sobi s njom ili u susjednoj sobi.

U posljednjih godinu dana, imala je samo tri partnera i to zbog ozlijede koljena.

“Sada hodam sa štapom i smirila sam se. Ali samo malo. Još uvijek imam visok libido, ali sada sam opuštenija. Nisam netko tko bi se oblačio kao žena upola mojih godina kako bi privukla pozornost. Ali ako me muškarci još uvijek smatraju privlačnom…zašto ne?”, zaključila je Marie.

Lajkujte nas i Sherujte nas