Home / Zanimljivosti / Zaneo se čovek: umesto u toalet aviona, krenuo u „bezdan“ (foto)
Zaneo se čovek: umesto u toalet aviona, krenuo u „bezdan“ (foto)

Zaneo se čovek: umesto u toalet aviona, krenuo u „bezdan“ (foto)

Putnik na aerodromu u Mančesteru, na letu između Velike Britanije i Pakistana, izazvao je ozbiljno kašnjenje jer je u pokušaju da dođe do toaleta dok je avion još uvek bio na pisti, otvorio – vrata za slučaj opasnosti.

USA TODAY

@USATODAY

A passenger opened a plane's emergency exit door after mistaking it for the bathroom, according to reports. https://www.usatoday.com/story/travel/news/2019/06/10/pakistan-airlines-flight-delayed-after-passenger-opened-emergency-exit/1406632001/ 

Pakistan Airlines flight delayed after passenger mistakenly opens plane's emergency exit door

A Pakistan International Airlines flight was delayed after a passenger opened a plane's emergency exit door, mistaking it for the bathroom entrance.

usatoday.com

47 људи прича(ју) о овоме

Avion „Pakistan Erlajnza“ (PIA) 702 trebalo je da poleti iz Mančestera u Velikoj Britaniji do Islamabada u Pakistanu, ali je, kako navodi avio kompanija, doživeo kašnjenje od sedam sati, piše CNN.

Četrdeset putnika je iskrcano nakon incidenta, tokom kojeg se „izlaz automatski pokreće“, navodi se u saopštenju PIA.

CNN

@CNN

A spokesman for the airline said the passenger opened the emergency exit door thinking it was the bathroom, but all passengers were safe. https://cnn.it/2R4uLUD 

Passenger opens plane exit instead of toilet

A passenger on a UK-Pakistan flight at Manchester Airport caused severe delays after opening the emergency exit door in an attempt to reach the bathroom.

cnn.com

268 људи прича(ју) о овоме

Portparol aviokompanije rekao je CNN-u da je putnik otvorio vrata misleći da je to toalet, kao i da su svi putnici bezbedni.

Aerodrom u Mančesteru odbio je da komentariše incident koji se dogodio u petak uveče.

Iako deluje čudno, ovakvi slučajevi nisu tako neobični. U maju je jedan stariji putnik uhapšen i pritvoren u istočnoj kineskoj provinciji Šandong zbog ugrožavanja bezbednosti aviona, nakon što je pokušao da otvori izlaz u slučaju nužde.

U očiglednom pokušaju da „pobedi“ red za iskrcavanje, putnik je otvorio vrata za hitne slučajeve u blizini svog sedišta nakon što je avion sleteo.

U februaru 2018. godine vrata za hitne slučajeve otpala su sa aviona Dana Airlines-a koji je sletio u Abudžu, glavni grad Nigerije. Ola Orekunrin, doktor iz Lagosa, tvitovao je da su „izlazna vrata pala“ kad je avion sleteo na pistu.

(N1 Beograd)

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error