ZAGRLIO DAMU I U NJU UPERIO PIŠTOLJ! Šokantna fotografija lokalnog funkcionera PODIGLA Srbiju na noge!

ZAGRLIO DAMU I U NJU UPERIO PIŠTOLJ! Šokantna fotografija lokalnog funkcionera PODIGLA Srbiju na noge!

Knjaževčani smatraju da je skandalozno što neko na toj funkciji pozira u ovakvim “gangsterskim pozama” na društvenim mrežama

Pomoćnik predsednika opštine Knjaževac Marko Stojanović objavio je fotografiju koja je šokirala javnost, a na kojoj grli nepoznatu ženu u koju je uperio pištolj.

Marko Stojanović je u opštini Knjaževac zadužen za ruralni razvoj, privredu i poljoprivredu i nalazi se na čelu Opštinskog fudbalskog saveza.

Knjaževčani smatraju da je skandalozno što neko na toj funkciji pozira u ovakvim “gangsterskim pozama” na Fejsbuku.

Stojanović, ipak, za “Blic” kaže da je sve izvučeno iz konteksta i da je sve samo šala.

– Sve je to bila interna šala. Na fotografiji smo ja i moja kuma na jednom slavlju i malo smo se šalili, pa sam uzeo pištolj-upaljač i jedan plastičan pištolj od dece i slikao se sa njom. To uopšte nisu pravi pištolji. Postavio sam tu fotografiju na svoj fejsbuk profil, ali čim su počeli neprikladni komentari shvatio sam da sam pogrešio i odmah sam je sklonio. Međutim, neko je već preuzeo sliku i odlučio da je zloupotrebi iz ne znam ni ja kojih razloga – priča Stojanović.

Na profilu Stojanovića se ipak mogu naći slike oružja, i brojne slike iz lova.

– Istina je da sam strastveni lovac i imam 10 pušaka, ali nemam nijedan pištolj. I svi koji me poznaju znaju da nisam takav čovek kakav sam prikazan na fotografiji. Sve je to bila šala i jako mi je žao što su ljudi to pogrešno protumačili – jada se Stojanović.

On je istakao i da ga je sramota zbog objavljene fotografije i nastalog nesporazuma.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*