Home / Zanimljivosti / Za Niske Djevojke, Sada Bez Brige Izdužite Svoju Figuru Uz Ove Odjevne Predmete
Za Niske Djevojke, Sada Bez Brige Izdužite Svoju Figuru Uz Ove Odjevne Predmete

Za Niske Djevojke, Sada Bez Brige Izdužite Svoju Figuru Uz Ove Odjevne Predmete

Pantalone na trapez

Jedno vreme nisu bile u modi, ali proteklih godina su opet jako popularne zbog čega ponajviše mogu slaviti devojke s kratkim nogama. Pantalone na trapez koje su u gornjem delu uske, pa se od kolena širite i stvaraju iluziju vitkijih i dužih nogu, pogotovo ako nogavice skoro potpuno prekriju cipele. Njihova čarolija još je bolja u kombinaciji s nekim vrhunskim štiklama.

Pantalone i suknje visokog struka

Visoki struk je još jedan trend čiji bi modni povratak najviše trebalo da razveseli niske devojke. Pantalone i suknje koje krasi visoki struk takođe, kao i pantalone na trapez, vizuelno izdužuju noge, pa samim tim i celu figuru. Uz to, visoki struk stvoriće iluziju figure peščanog sata i kod devojaka koje se ne mogu pohvaliti naglašenim bokovima i uskim strukom, te vas vizuelno učiniti ženstvenijima, ali i vitkijim.

Kratki kaput

Ako ste niže od 160 centimetara, kaputi do poda definitivno nisu dobar izbor za vas. Modeli srednje dužine još nekako i prolaze, ali najbolji odabir su kaputi koji ne dosežu ispod stražnjice. Znamo da je preko zime važno pokriti bubrege, to smo svi još odavno naučili od svojih mama i baka, ali ako ćete ispod kaputića obući pantalone ili suknju visokog struka, bubrezi će biti na toplom, a vi ćete izgledati i do nekoliko centimetara više.

Strukirana midi haljina

Iako komadi u midi dužini, odnosno koji sežu do ispod kolena, na oko ne deluju kao dobar izbor za niske devojke, haljine su druga priča.

Strukirana midi haljina ili model na preklop u trenu će vam podariti vitkiji izgled i izdužiti vas. Ali s haljinom do poda ne očekujte jednaki efekat i to je dužina koju biste trebale uvek izbegavati, dok kratki modeli mogu biti dobar izbor ako su pametno iskombinovani.

V-izrez

Košulje, bluze pa i haljine s V-izrezom su, uz pantalone i suknje visokog struka, najbolji modni saveznici za niske devojke, a pogotovo kada su u paru. V-izrez otvara vrat te ga tako izdužuje, a to se odražava i na ostatak vaše figure.

 

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error