(VIDEO) DVE GODINE SAM SE SPREMALA ZA RAZVOD, MNOGO SAM PLAKALA…Emina Jahović otkrila pravu istinu o rastanku sa Mustafom

(VIDEO) DVE GODINE SAM SE SPREMALA ZA RAZVOD, MNOGO SAM PLAKALA…Emina Jahović otkrila pravu istinu o rastanku sa Mustafom

--

Iako je Emina Jahović u februaru otvorenim pismom potvrdila da se razvodi od Mustafe Sandala, pevačica je prvi put otvoreno progovorila o razvodu pred kamerama i otkrila da je sve teško podnela te da je njihov brak bio u krizi pune dve godine pre nego što je vest dospela u medije

– Razveli smo se 6. juna i bilo je jako teško. Ta kriza je trajala jako dugo, ali to mediji nisu znali, dobro smo čuvali to, najviše zbog dece… Ljubav je dugo trajala, znamo se 14 godina, i koliko je trebalo da se sve to stvori, valjda je toliko trebalo i da se raspadne. Nažalost, završilo se, ali smo u super odnosima i ostali smo jako dobri prijatelji – izjavila je Emina u emisiji “Amidži šou”.

Osim toga, priznala je da joj je dan razvoda i danas jako bolna tema i da retko priča o tome, kao i da zbog obaveza nije imala previše vremena da tuguje.

– Prošlo je, ali dan razvoda je bio katastrofalan za mene, iako sam se za to spremala skoro spremala dve godine. I fizički i psihički. Mnogo sam plakala kad sam ušla na suđenje, i on je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. I kad se setim toga, ne volim mnogo da pričam. Bilo mi je jako teško, počela sam da plačem, sudija je tada rekao: “Molim te, prestani da plačeš, inače će odložiti suđenje, misliće da je u pitanju pokajanje”… Ali to nije bilo pokajanje, već puštanje svega toga je jako teško – prizanala je pevačica tužnim glasom.

Emina i Mustafa nastavili su svoj život i krenuli svako svojim putem, a pevačica je otkrila da su sada u odličnim odnosima.

– Kao brat i sestra smo! (smeh) I tu sam videla da se ljubav zapravo ugasila. Godinu i po dana nisam živela sa Mustafom, deci je bilo jako teško… Nekako su ćutke to podneli, i imam utisak da je bolje što je bilo sad nego kasnije. Mnogo je bolje nego tršeti nešto što se završilo. Mnogo je bolje staviti tačku. Ne dajem savet ženama da se razvedu, nego mislim da je bolje kad nešto ne može da se popravi staviti tačku nego nastaviti agoniju – poručila je Emina.

Lajkujte nas i Sherujte nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*