Home / Region i Svijet / UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ; KAKVA TRAGEDIJA: Zaronio da pod vodom zaprosi djevojku, pa se UTOPIO…
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ; KAKVA TRAGEDIJA: Zaronio da pod vodom zaprosi djevojku, pa se UTOPIO…

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ; KAKVA TRAGEDIJA: Zaronio da pod vodom zaprosi djevojku, pa se UTOPIO…

Antoine je na Facebooku napisala da Weber iz tih dubina nikada nije izronio…

Amerikanka Kenesha Antoine na Facebooku je odala počast svome dečku Stevenu Weberu mlađem koji je preminuo za vrijeme podvodne prosidbe u Tanzaniji, piše The Guardian.

Objavila je video na kojem se može vidjeti kako Weber mlađi u ronilačkoj opremi prilazi prozoru njihove sobe u podvodnom hotelu resorta Manta na otoku Pemba i pokazuje joj poruku na papiru.

“Ne mogu držati dah dovoljno dugo da ti kažem zbog čega te svega volim. Sve što kod tebe volim, volim više svaki dan!”, pisalo je u poruci. Weber je potom okrenuo list papira te otkrio da s druge strane piše: “Hoćeš li se udati za mene?”, a zatim joj je pokazao i zaručnički prsten.

Antoine je na Facebooku napisala da Weber iz tih dubina nikada nije izronio…

 

“Nisam ti uspjela odgovoriti. Da! Da! Milijun puta da. Nismo se uspjeli zagrliti i proslaviti početak ostatka našeg zajedničkog života jer se najljepši dan naših života pretvorio u najgori i to na najokrutniji mogući način”, dodala je Antoine.

“Pokušat ću pronaći utjehu u činjenici da smo tijekom proteklih nekoliko dana napravili stvari koje smo dugo željeli i planirali te da smo posljednje zajedničke trenutke ispunili srećom i uzbuđenjem”, nastavila je.

“Gdje god u svemiru sada Stevenov duh počiva… vjerojatno nekoga zabavlja pričom o tome kako je majstorski uprskao prosidbu i umro jer je bio dramatičan”, zaključila je Amerikanka svoju objavu.

https://www.slobodna-bosna.ba

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error