Jedna Hercegovka je uspjela da privuče pažnju svih svjetskih medija jer se udala za milijardera Nevila Krihtona koji je inače porijeklom iz Australiji. Hasandić Nada je Mostarka i ona je svoga znatno starijeg muža odvela u posjeti svojim roditeljima u otadžbini. Oni su na pomenutu svadbu dali preko milion dolara i organizacija je bila zaista fenomenalna.

Ona je istakla da je svog supruga upoznala putem zajedničkog prijatelja i da su se tijekom Božića družili. Mnogi su se iznenadili jer niko nije očekivao da će se zbog ogromne razlike u godinama nešto dogoditi. Međutim njih to nije previše zanimalo.

Nada je inače radila u Kristijan Dioru u Sidneju iako nije bila manekenka radila je neke zanimljive projekte u modnom svijetu. S druge strane, djedica koji ju je oženio se obogatio uvozom i prodajom automobila. On joj je ponudio lagodan život i sigurnost a poznato je da žene generalno gledaju da imaju sigurnost u okrilju muškarca.

Posvećivala se njenom snu o snu, humanitarni rad, zbog planova koje planira da postigne u tom planu, ne postoji preterano vreme za svet mode, putovanja ili odmora, samo za njen tip poslovanja. Njen suprug podržava sve što čini.

Inače, poznato je da žene uvijek vole sigurnost što je potpuno prirodan proces jer u muškarcima one traže sigurnost, osobe koje će se onjima brinuti i koje će se moći brinuti o potomstvu. To je jednostavno prirodan selekacija i ženama ne treba previše zamjeriti zbog toga.

magazindan.info