Home / Region i Svijet / UCIJENILA GA INTIMNOM SNIMKOM: Pamela posjećivala Assangea, ISPITIVAO JE FBI…
UCIJENILA GA INTIMNOM SNIMKOM: Pamela posjećivala Assangea, ISPITIVAO JE FBI…

UCIJENILA GA INTIMNOM SNIMKOM: Pamela posjećivala Assangea, ISPITIVAO JE FBI…

Julianova dobra prijateljica je Pamela Anderson (50). Kako piše Daily Mail, Pamela ga je posjetila u Londonu pet puta. Ispitivao ju je i FBI koji je htio znati više o njihovom odnosu….

Osnivač Wikileaksa Jullian Assange (47) uhićen je danas u Londonu, javlja BBC. Kako se vidi na snimci koja je objavljena na Twitteru, Assange je drastično promijenio imidž, sad ima dugačku bradu, a iz zgrade ambasade iznosilo ga je više muškaraca.

Julian Assange extradition | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Assange je, posjetimo, živio u ekvadorskoj ambasadi u Londonu proteklih šest godina. Assange se tamo sklonio nakon optužbi u Švedskoj za silovanje i seksualni napad na dvije žene koje vlasti prošle godine odbacile.

Nedavno je dobio poruku od ucjenjivača da imaju njegovu ‘seks snimku’ i da će ga pustiti u javnost. Tražili su ga 3.38 milijuna dolara.

 

Assangea je tokom boravka u Londonu posjetilo nekoliko prijatelja. Julianova dobra prijateljica je Pamela Anderson (50). Kako piše Daily Mail, Pamela ga je posjetila u Londonu pet puta. Ispitivao ju je i FBI koji je htio znati više o njihovom odnosu.

Julian Assange extradition | Autor: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Zvijezda serije ‘Baywatch’ oglasila se oko toga na društvenim mrežama i istaknula kako joj to ne smeta sve dok neće morati razgovarati s Ginom Haspel, obavještajnom časnicom koju je američki predsjednik Donald Trump nominirao za sljedeću šeficu CIA-e. Naime, za Haspel postoji informacija da je sudjelovala u ispitivanjima osumnjičenika koristeći se mučenjem.

– On je tako hrabar i ništa nije više seksi od hrabrosti. Volim ga, ali imam romantičnog partnera – rekla je Pamela prošle godine i opovrgnula glasine da je s Assangeom u vezi. Osnivač Wikileaksa se također oglasio na društvenim mrežama oko ispitivanja njegove prijateljice

 

Julian Assange extradition | Autor: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

– FBI ima novu metu: Pamelu Anderson – napisao je Assange.

– Znam da naša ‘afera’ privlači pažnju. To je u redu, ali ne bi ulazila u detalje. Reći ću samo da svaka osoba zaslužuje ljubav – rekla je lijepa Pamela.

foto: Instagram/orijent

Pamela je u vezi s francuskom nogometašem Adilom Ramijem (32) s kojim živi u Marseilleu. Ne voli previše govoriti o njihovoj ljubavi. – Želimo zaštiti našu ljubav. Puno je lažnih veza u kojima se ljudi trude da se ih se zamijeti – pojasnila je.

https://www.slobodna-bosna.ba/

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error