Home / Zanimljivosti / Sretan i uspješan brak izgleda ovako: Broj 2 će vas nasmijati do suza, ko se prepozna pravi je sretnik (Foto)
Sretan i uspješan brak izgleda ovako: Broj 2 će vas nasmijati do suza, ko se prepozna pravi je sretnik (Foto)

Sretan i uspješan brak izgleda ovako: Broj 2 će vas nasmijati do suza, ko se prepozna pravi je sretnik (Foto)

Brak je nešto posebno. Možda nije uvijek ispunjen lakim situacijama, ali to ne znači da ga trebate zanemarivati ili tek tako odustati. Možda bude faza kada mislite da nešto nije uredu, a možda je to samo faza, ne realnost.  Ako vam je stalo, potrudit ćete se da očuvate brak, ali opet ne treba samo jedna strana da se trudi, a druga ne.

To onda pokazuje koliko je kome stalo, pa će vam onda stvari biti jasnije. Kada počnete da živite s tom osobom, drugačije je nego na početku veze. Tada provodite više vremena s tom osobom i upoznajete osobine koje možda do tada niste upoznali.

Kada birate partnera, uvijek prednost dajte karakteru jer na kraju krajeva, živite s karakterom ne s fizičkim izgledom.  Ovdje vam donosimo ilustracije koje pokazuju sretan brak:

Grljenje, razmjenjivanje nježnosti. Pokazatelj da ste sretni i da želite što više pažnje da posvetite toj osobi.

U braku ćete biti više opušteniji nego na početku veze, pa je moguće da će se dešavati ovakve situacije gdje ćete jedno drugome stojati na vratima WC-a.  Ne zvuči možda baš prijatno, ali je smiješno.

Ono kada spavate s nekom osobom zajedno u krevetu, pa ta osoba prisvoji isti. Kada ste u sretnom braku, oko toga nećete dizati frku.  Biće vam simpatično to što se dešava.

I još jedna poznata situacija… Da li vam se dopadaju ove slike i da li ste se pronašli u nekoj od ovih situacija? Mi mislimo da na komičan način prikazuju odnose između bračnih parova, slažete li se?

Izvor (dnevnevijesti.info)

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error