Home / Region i Svijet / SANJA JE SVE PRIZNALA MARKOVIĆEVOJ! Otkrila je uživo pred celom Srbijom da joj je TARIFA viša od 250 €, a onda je shvatila šta je rekla… U KATALOGU JE (VIDEO)
SANJA JE SVE PRIZNALA MARKOVIĆEVOJ! Otkrila je uživo pred celom Srbijom da joj je TARIFA viša od 250 €, a onda je shvatila šta je rekla… U KATALOGU JE (VIDEO)

SANJA JE SVE PRIZNALA MARKOVIĆEVOJ! Otkrila je uživo pred celom Srbijom da joj je TARIFA viša od 250 €, a onda je shvatila šta je rekla… U KATALOGU JE (VIDEO)

Sanja Stanković navodno se nalazi u katalogu makroa Mihajla Maksimovića koji je priveden zbog podvođenja, a o njenom bavljenju najstarijim zanatom bruji cela srpaka estrada!

Pre svađe u kojoj je Stanija “okrivila” iznela mnoge detalje, Sanja se posvađala i sa Zoricom Marković koja ju je potpuno raskrinkala. Njihova svađa počela je bezazleno, zbog viljuške i noža, a na kraju je moralo da interveniše i obezbeđenje.

“To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si”, vikala je Zorica na Sanju.

“Licemerna si! Lažeš! Vidim da na gluposti lažeš”, uzvratila je Sanja.
“Od danas se ne podnosimo, jer ti si jedan folirant! Foliraš Matoru i foliraš sve! Bolje ti je ćuti, da ne progovorim šta sve znam! Je*eš se napolju, a ovde glumiš da si lezbijka”, govorila je Zorica Sanji, a ona joj je vikala da laže.

“A ti plaćaš mlađe momke da te je*u, jer niko neće da te je*e! Zašto su ti prebili sina?! Samo kažem ono što sam čula, da dugujete 15.000 evra i da je zbog toga dobio batine”, rekla joj je Sanja.

“U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična”, rekla joj je Zorica.

“Malo više od toga”, rekla je Sanja.

Sanja iz Zadruge i Lukasova Božana uzele 10.000 eura za 7 dana na Sejšelima: Odmotava se klupko elitne pros..tucije! Ovo su SMS poruke kojima je njihov m.kro Mihajlo ugovarao posao!

Sanja Stanković, učesnica rijalitija “Zadruga”, i Plejbojeva zečica i bivša djevojka Ace Lukasa Božana Vujinović zaradile su 10.000 eura za nedjelju dana na Sejšelima sa klijentima koje im je obezbijedio Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni m.kro u regionu.

Klupko elitne pros..tucije, koju on, kako se sumnja, organizuje već duže od pet godina, počelo je da se razmotava pošto ga je policija uhapsila krajem februara. Maksimović i njegov brat Dušan Milenković su u pritvoru i sumnjiče se za trgovinu ljudima, jer su neke od djevojaka posvjedočile da su ih prisiljavali da pružaju se.sualne usluge.

– Djevojke koje su radile za njega nisu pod istragom, a u njegovim laptopovima pronađen je podatak da su dvije dame za nekoliko dana na Sejšelima uzele ukupno 20.000 eura, ali je 10.000 pripalo Mihajlu, a po pet hiljada su one zadržale za sebe – otkriva izvor.

Klijenti kojima su one na ovoj egzotičnoj destinaciji bile pratnja strani su državljani.

– Sanja i Božana imaju poseban status, može se reći da su Mihajlove miljenice. Sanja za njega radi već dvije i po godine, a Božana je u Mihajlovom katalogu duže od pet godina. Njih preporučuje posebnim mušterijama, koje dobro plaćaju i one su bile izabrane za ovaj put. Inače, ovo nije jedina destinacija na koju je slao djevojke, išle su u Albaniju, na Maldive, u Barselonu, Sen Trope – kaže izvor.

Mihajlo i njegov brat Dušan s klijentima su najčešće razmjenjivali Vajber poruke. Izvor iz istrage otkriva da su bili veoma obazrivi i da su imali odvojene telefone za klijente i pros..tutke.

– Funkcionisali su tako što bi klijent na jedan broj slao poruku kakvu djevojku želi i u koje vrijeme, Mihajlo i Dušan su ugovarali sve detalje o cijeni i lokaciji, a onda s drugog broja djevojku obavještavali gje i kada treba da ode – otkriva izvor iz istrage šta je sve pronađeno u njihovim telefonima. Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s djevojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice.

– Djevojkama koje su radile za njih često su mijenjali brojeve telefona – kaže izvor.

Klijenti su u katalogu, koji je policija pronašla kod Mihajla, mogli da razgledaju sve djevojke koje ima u ponudi, da ih vide obučene u elegantnu odjeću i ekskluzivni veš, kao i da pročitaju njihove “specifičnosti”. Djevojkama koje su naručivali za druženje u inostranstvu klijenti su plaćali sve troškove, a njihova obaveza je bila da prisustvuju žurkama, na kojima se često o.gija.

– Piju se najskuplji šampanjci, jede najbolja hrana, a nerijetko se koriste i najkvalitetnije d.oge. Za ovakva putovanja sve im je plaćeno, avionske karte, smještaj i dobre dnevnice – dodaje on.

Pored tabela u kojima su imena klijenata, među kojima su poznati političari, sportisti, biznismeni, bankari i menadžeri, Mihajlo je strogo vodio i evidenciju djevojaka, među kojima su, pored Sanje i Božane, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Nataša Šavija, kao i Anabela Šćekić Tigrica, ali i djevojke nepoznate javnosti.

– Mihajlo je u posao uveo i brata Dušana, koji je uhapšen zajedno s njim i koji dosad nije imao dosije. Inače, u katalogu ne stoje prava imena i prezimena djevojaka, već je svaka od njih imala svoj nadimak – kaže sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Kurir)

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error