Home / Zanimljivosti / SAMA SEBE NE SME DA POGLEDA U OGLEDALU! Luna priznala: Ja sam CRNA OVCA, imam strah od izlaska na binu na ‘Zadrugoviziji’! (VIDEO)

SAMA SEBE NE SME DA POGLEDA U OGLEDALU! Luna priznala: Ja sam CRNA OVCA, imam strah od izlaska na binu na ‘Zadrugoviziji’! (VIDEO)

--

Oseća se usamljeno i odbačeno kao nikada do sada.

Nedelja uveče rezervisana je za izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a tim povodom voditelj Ognjen Amidžić ulazi na luksuzno imanje da porazgovara sa zadrugarima o minulim dešavanjima.

Ovoga puta, Ognjen je vodio razgovor sa Lunom Đogani, koja je proteklih dana u žiži dešavanja zbog situacije sa svojim bivšim dečkom Slobom Radanovićem i njegovom zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Kako se bliži kraj sve mi je teže i teže. Shvatila sam da sam ja najveći negativac u kući. Imam osećaj da je ceo svet protiv mene, nisam se nikad osetila ovako odbačeno i usamljeno. Kad prolazim kroz kuću osećam se kao uljez. Za moju grešku možda i može da se nađe opravdanje, ljudi ne mogu da nađu opravdanje. Šta god ja da uradim uvek će da nađu nešto loše u meni. Kada smo Sloba i ja bili u ljubavi svi su bili uz nas, odjednom više niko ne podržava, samo sam ja kriva za sve što se desilo. Njemu je sve opravdano, a ja sam nemoralna. Tako će biti sigurno do kraja, svaka osoba ovde to misli. Ne prođe dan da ja to ne čujem. Ali nema veze, sama sam birala, moram da trpim – bila je iskrena Luna.

Autor: TvPink Printscreen

Mlada blogerka bi trebalo već u ponedeljak, 11. juna, da nastupa na četvrtoj po redi “Zadrugoviziji” sa Slobom, ali se oko ovog nastupa mnogo spekulisalo. Đoganijeva je sada definitivno odlučila da neće deliti binu sa svojim bivšim partnerom.

Sloba i ja smo u okej odnosima, trebalo je da nastupimo zajedno na Zadrugoviziji, ali ja sam odustala. On je izabrao ljubavnu pesmu gde je u koreografiji trebalo da se mazimo, grlimo, ja to ne mogu da podnesem. Ja sam njima crna tačka, crna ovca. Ja sam shvatila da je sve bilo uzaludno što sam radila sve ovo prethodnih devet meseci. Pokazala sam jednu Lunu koja sama sebe ne može da pogleda u ogledalu. Od kad sam na prošloj Zadrugoviziji dobila “Ua” mene je strah da izađem na binu. Nikad ne reci nikad, to je ovde tako – rekla je blogerka.

Autor: TvPink Printscreen

Luna je otkrila i kakvo mišljenje ima o Kiji, ali i da li postoji mogućnost da ponovo uplovi u vezu sa Radanovićem.

Mi smo ovde bili devet meseci sve jedno drugom, pritom sam još zaljubljena u njega. Osećam i kod njega, vidim kod njega ono što sam uvek i videla, ali mislim da to naše obostrano nije dovoljno jako, jer da je bilo dovoljno jako ovo se ništa ne bi ni desilo. Ja sam mislila da je njegov brak gotov, da ne oseća ništa prema njoj, to je on govorio. Onda kada sam videla one snimke, ono tepanje, planove, shvatila sam da nije sve tako kako je on to predstavljao. Kad je ona ušla, ja sam bila sigurna da je između njih sve razrešeno i da se emocije ugasile, onda sam vremenom videla da to nije tako. Ne mislim da oni imaju dogovor jer Sloba nije takav čovek. Ali mislim da postoji šansa da on poželi da se pomiri sa njom, ja to podržavam. Kada bi on došao i rekao da sam ja njegov izbor, mislim da bih mu pružila šansu, jer nas dvoje nismo ni pokušali napolju. Ja Kiji ne verujem i mislim da kada bi se on malo potrudio ona bi mu oprostila. Ja znam da nisam bila ljubavnica, možda jesam pod tom etiketom, ali ja sam bila njegova devojka, njegova ljubav. U ovih poslednjih par dana se sigurno između nas ništa neće desiti – rekla je Đoganijeva.

Kompletan intervju pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.Izvor: Pink.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *