SAHRANIO BRATA, a posle dva meseca ‘MRTVAK’ SE POJAVIO NA VRATIMA! Cela porodica ZANEMELA kada ga je videla (FOTO)

SAHRANIO BRATA, a posle dva meseca ‘MRTVAK’ SE POJAVIO NA VRATIMA! Cela porodica ZANEMELA kada ga je videla (FOTO)

--
Muškarac je otišao da radi na udaljenoj farmi, ne obavestivši nikoga o tome, posle čega se vratio kući, na zaprepašćenje ukućana koji su u međuvremenu sahranili nekoga.

 

“Pokojni” Ajgali Supugalijev (63) iz Kazahstana pojavio se na vratima svog doma dva meseca nakon što je porodica sahranila leš, čija je DNK analiza pokazala da pripada njemu.

Njegov nestanak prijavljen je 9. jula, a telo u fazi raspadanja, pronađeno je blizu njegove kuće skoro dva meseca kasnije. Analiza u laboratoriji navodno je pokazala 99,92 odsto verovatnoće da pripada Supugalijevu. Izrađen je izvod iz matične knjige umrlih, a njegov brat je organizovao sahranu.

Ispostavilo se da je “preminuli” u stvari otišao da radi na udaljenoj farmi, ne obavestivši nikoga o tome, posle čega se vratio kući, na zaprepašćenje ukućana. Njegova bratanica se umalo srušila kada ga je videla.

Ajgalijev brat sa pravom je ogorčen i pita se koga su to sahranili i da li pokojnika neko traži.

Naučnica Akmaral Žubatirova, koja je izvela sporan test u laboratoriji brani svoj rad.

– Nemoguće je bez sumnje utvrditi identitet tela, oslanjajući se isključivo na DNK. Ne treba da zaboravimo da je postojala mogućnost greške od 0.08 procenata – rekla je zaposlena u laboratoriji.

Watching Eye@watchingeye

‘Dead’ man shocks relatives by arriving home – two months after family held his funeral following DNA test on decomposed corpse ‘confirmed’ it was him; CLONE OR IDENTICAL TWIN? CONSIDER THE RAMIFICATIONS IF NO TWIN https://www.dailymail.co.uk/news/article-6354829/Man-turns-two-months-family-held-funeral-following-DNA-test-corpse-confirmed-death.html 

‘Dead’ man turns up two months after family held funeral

Aigali Supugaliev arrived at his family home months after he went missing and DNA on a decomposing body was found to be 99 per cent conclusively him. He had taken a farm job without telling anyone.

dailymail.co.uk

http://pink.rs

Lajkujte nas i Sherujte nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*