Home / Region i Svijet / POPOVI ZAOBILAZE NJIHOVU KUĆURadiša živi sa dve supruge, ima šestoro dece, a ono što su žene rekle o odnosima je pravi šok!
POPOVI ZAOBILAZE NJIHOVU KUĆURadiša živi sa dve supruge, ima šestoro dece, a ono što su žene rekle o odnosima je pravi šok!

POPOVI ZAOBILAZE NJIHOVU KUĆURadiša živi sa dve supruge, ima šestoro dece, a ono što su žene rekle o odnosima je pravi šok!

Bigamija

Bigamija, Foto: Youtube printscreen

Radiša Jovanović, zemljoradnik i otac šestoro dece iz sela Trudelj, nalazi se na udaru meštana i rodbine već čitavu deceniju zbog toga što živi sa dve žene. Međutim, izgleda kao da ni on, kao ni njegove dve žene, ne vide ništa loše u tome da žive u bigamiji, pošto se trude da svima objasne kako je taj odnos njihova stvar i da ih ljudi puste na miru.

Ono što nam je ostala nepoznanica jeste činjenica da li su svesni da bigamija u Srbiji podlaže zatvorskoj kazni, kao i da takav odnos može umnogome da šteti njihovoj deci.

Sa druge strane, Radiša i njegove dve žene, sa ponosom i osmehom pričaju o svojoj čudnoj zajednici. Kako kaže, nije ga briga šta selo priča, kao i da su njegovo blago šestoro dece i dve žene.

Bigamija

Bigamija, Foto: Youtube printscreen

– Moje pravo blago su mojih šestoro dece i moje dve žene, a šta će ko da priča, to nas ne interesuje, ne zanima – kaže Radiša.

Na pitanje novinara kako se slažu, supruge su izjavile kako se odlično slažu, kao i da je ovakav vid odnosa, moguć.

Sa njima se ne slažu ni stanovnici sela, ni komšije, a sudeći po pričama meštana, čak i popovi zaobilaze njihovu kuću. Pročitajte OVDE šta nikako ne sme da radi pravi pravoslavac.

Ipak, Radiša i njegova porodica izgleda nemaju sluha za kritike koje su im pužene zbog porodične zajednice u kojoj žive, pa koriste svaku priliku da opravdaju svoj izbor.

– Većina misli da nismo normalni, ali mi smo operisani od toga. Mi gledamo svoj posao – rekao je Radiša na kraju intervjua za emisiju Nećete verovati koja se emituje u sklopu kanala Glas zapadne Srbije

.AUTOR: 

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error