Home / Region / OVAKO POČINJE PREBIJANJE ŽENA! IZBACITE NASILNIKA IZ ZADRUGE! Vladimir Tomović ščepao Staniju za ruke, zapušio joj usta! STARLETA PLAKALA! (VIDEO)

OVAKO POČINJE PREBIJANJE ŽENA! IZBACITE NASILNIKA IZ ZADRUGE! Vladimir Tomović ščepao Staniju za ruke, zapušio joj usta! STARLETA PLAKALA! (VIDEO)

--

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović danas su naišli na velike probleme u svojoj vezi. Tomović je prvo zamjerio svojoj djevojci što je pričala sa njegovim neprijateljima, Doroteom Jovanović, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović, a onda je predveče situacija postala još gora. Vladimiru je zasmetalo što je Stanija i poslije njihove višemjesečne rasprave ponovo otišla i razgovarala sa Bojanom Gaćešom i Jovicom Putnikovićem, koji su očigledno njemu trn u oku.

– Otišla si tamo i opet si pričala sa njima, m*š tamo. P*serem ti se u puding. Izađi napolje – urlao je Tomović kada se starleta vratila kod njega u Hotel.

– Nisam jela, nisam ništa pričala, bacaju ti koske a ti histerišeš ovdje. Joca i Bojan meni dali, kako da ne. Stoko, m*š bre ti – uzvratila mu je Stanija.

– Folirantu jedan, m*š tamo. S kim si ti život provela – nastavio je bivši sportisti.

Zatim je Vladimir uletio u dnevnu sobu i obratio se Jovici i Bojanu pretećim tonom, zbog čega je obezbjeđenje odmah uletjelo u Bijelu kuću.

– Mogu li da te zamolim da ostaviš Staniju na miru. Ostavi je na miru, sljedeći put neće oni da budu ovdje – rekao je Tomović pokazujući na obezbjeđenje.

– Nemoj ti meni da prijetiš – rekao je Gaćeša.

Razjareni Vladimir se zatim vratio kod Dobrojevićeve, pa joj se obratio tako da joj je sledio krv u žilama, te se i rasplakala.

– Sad me dobro slušaj, sad sam prišao tvom drugu Bojanu i rekao mu da je pi*ka i da ti se ne obraća. Sljedeći put im se obrati a da ja nisam tu, mi smo završili – grmeo je sportista.

– Hajde me još udari, debilu jedan. Što si tako glup? Debil si prema meni. Nisam se tuširala, išla sam u toalet, debilu jedan, nikome se nisam obratila – grcala je Stanija u suzama.

(Pink.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *