O PORODICI NIKADA NIJE PROGOVORILA: Evo zašto Maya Berović krije svoje najmilije od javnosti

O PORODICI NIKADA NIJE PROGOVORILA: Evo zašto Maya Berović krije svoje najmilije od javnosti

--

Maya Berović je prvi put progovorila o svojoj porodici, koju štiti od očiju javnosti.

Pjevačica je istakla kako njena porodica ne želi da bude u medijima, s obzirom da nisu poznati.

– Moja porodica ne želi da bude poznata. Oni ne žele da se slikaju, već da mi budu “vjetar u leđa”. Naravno, postoje i moje kolege koje ne mogu da se sačuvaju, ali ja mogu, jer moji ne žive u Beogradu – rekla je Maya Berović, čiji je suprug Alen organizovao njen posljednji, uspješni koncert.

Maya je tokom emisije pričala o svojim članovima porodice, a kada je govorila o majci Olgi umalo nije zaplakala. Tom prilikom, pjevačica je istakla šta joj je majka saopštila pred početak spektakla.

Ona je bila preponosna. Poslala mi je jednu jako emotivnu poruku, ne smijem mnogo da pričam, jer bih mogla da se rasplačem. Ne želim da plačem uživo u emisiji. Rekla mi je da je presretna, da je zahvalna Bogu i da sam je ja učinila najsretnijom mamom na svijetu – rekla je Maya na ivici suza.

Ona je dodala da dolazi iz Sarajeva, gdje niko nema da kaže ništa ružno za nju.

– Nisam nikada doživjela da me u rodnom mjestu komentarišu negativno. Rodom sam iz Sarajeva, a živjela sam u Bratuncu. Od samog početka sam ostala onakva kakva jesam – izjavila je pjevačica u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”, koja je nakon koncerta posjetila ljekara:

– Na infuziju sam otišla preventivno, da se nakupim vitaminima.

(Expresstabloid.ba)

Lajkujte nas i Sherujte nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*