Home / Uncategorized / Niko nije ostao ravnodušan! Tek usvojeni dječak izgovorio jednu riječ na sudu(VIDEO)

Niko nije ostao ravnodušan! Tek usvojeni dječak izgovorio jednu riječ na sudu(VIDEO)

--

Mendi i Tajler Palmer su godinama pokušavali da postanu roditelji, ali bez previše uspjeha. Shvatili su da ne mogu da imaju djecu.

Mendi i Tajler Palmer su godinama pokušavali da postanu roditelji, ali bez previše uspjeha. Shvatili su da ne mogu da imaju djecu. Ono što je otežavalo situaciju jeste to što Mendi ima jako komplikovan oblik Kronove bolesti.

Više puta su čuli da je potrebno više roditelja koji mogu da usvoje djecu u njihovom naselju, pa su odlučili da probaju. Razgovarali su o tome i prijavili se na kurseve kako bi naučili više o usvajanju djeteta. Nakon nedjelju dana dobili su dozvolu i tada je u njihov život ušao Hanter.

Hanter je prvo morao da provede godinu dana sa njima, dok su mu oni prvobitno bili samo staratelji. Tek tada su mogli da započnu proces usvajanja. Otišli su na sud, a čak su pozvali svoje prijatelje i porodicu da budu tu uz njih.

 

To je bio jako emotivan trenutak za sve njih, pogotovo kada je sudija izgovorio Hanterovo novo legalno prezime. Kada je čitao sudsku odluku, Hanter je pogledao Tajlera i izgovorio jednu riječ koja je cijeli trenutak učinila mnogo ljepšim: “Tata!”

Pogledajte ovaj video:

 

http://web.virealno.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *