Home / Zdravlje i život / Napitak bomba: Vaša krvna slika će biti toliko dobra da će svaki doktor biti u nevjerici
Napitak bomba: Vaša krvna slika će biti toliko dobra da će svaki doktor biti u nevjerici

Napitak bomba: Vaša krvna slika će biti toliko dobra da će svaki doktor biti u nevjerici

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se skoncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primjetno povećava broj eritrocita, i pozitivno se odražava na cjelokupnu krvnu sliku…

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka. Godiće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni efekat na zdravlje.
Sastojci:
  • 200 ml meda
  • 200 g oraha
  • 200 g suhog grožđa
  • 200 ml soka od mrkve
  • 200 ml soka od cvekle
  • 2 limuna
Priprema:
Operite limun, presijecite oba limuna na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim, dodajte med, sok od cvekle i mrkve i sve dobro izmiješajte. Potom dodajte mljevene ili sitno sjeckane orahe i suho grožđe i ponovo promiješajte. Navedena količina sastojaka će vam obezbijediti 1kg ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru.
Uzmite po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka je ta što nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvosedmičnog korištenja, provjerite svoju krvnu sliku. Sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.
Podijelite ovaj recept sa svima, čak i sa svojim doktorom!

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error