Home / Region / Marija Šerifović vidno utučena zbog smrti očuha

Marija Šerifović vidno utučena zbog smrti očuha

--

Srbijanski kompozitor Milorad Mićo Nikolić (60) sahranjen je na Bežanijskom groblju.

Za njim je plakala ne samo njegova udovica Ljiljana već i bivša supruga Verica Šerifović.

Naime, folk pjevačica bila je veoma potresena odlaskom čovjeka s kojim je i poslije razvoda nastavila druženje i poslovnu saradnju.

Kada je Mićino tijelo spušteno u grob, Šerifović, koja je do tada uspijevala ostati koliko-toliko smirena, počela je da jeca i nariče, a prva joj je pružila utjehu Ljiljana, koja ju je potom pozvala i da sjedne s njom na ručku koji je upriličen poslije sahrane, kada su zajedno evocirale uspomene na čovjeka koji je obilježio njihove živote.

Zajedno su bili i Ljiljanina djeca Ivana i Saša i Vericina kćerka Marija Šerifović, za koju je upravo Saša komponirao nekoliko najvećih hitova.

Pop zvijezda bila je vidno utučena zbog smrti očuha, a ovaj događaj teško je pao i Nadici Ademov i Mirku Kodiću, kojima je pozlilo.

Mlada „Grandova“ zvijezda je, podsjetimo, odmah nakon vijesti o smrti Miće Nikolića napisala na Instagramu da je legendarni muzičar u velikoj mjeri zaslužan za njen uspjeh, a čuveni harmonikaš bio je njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Poštu ovom kompozitoru, aranžeru, instrumentalisti, pjevaču i producentu odali su i: Mira Škorić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokčić, Hasan Dudić, koji je došao s bivšom suprugom Zlatom Petrović, zatim Suzana Jovanović, Haris i Melina Džinović, Ilda i Goca Šaulić, dok je Šaban Šaulić, Mićin dugogodišnji blizak prijatelj i saradnik, morao izostati zbog ranije zakazanog nastupa.

Podsjetimo, Milorad Mića Nikolić preminuo je 4. aprila u Beogradu poslije kratke i teške bolesti.

https://www.cazin.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *