Home / Region / Krio majčin leš skoro 3 godine u sanduku u šupi u Železniku, a sada je OTKRIVEN RAZLOG zbog kog je to uradio?
Krio majčin leš skoro 3 godine u sanduku u šupi u Železniku, a sada je OTKRIVEN RAZLOG zbog kog je to uradio?

Krio majčin leš skoro 3 godine u sanduku u šupi u Železniku, a sada je OTKRIVEN RAZLOG zbog kog je to uradio?

Leš umotan u najlon, u mrtvačkom drvenom sanduku, pronašla je Đevrija Jašari (30), koja živi u blizini tog imanja. Đevrija je odmah obavestila policiju i sačekala patrolu na licu mesta.

Izvor iz istrage kaže da je proverom utvrđeno da je vlasnica tog imanja umrla prirodnom smrću pre skoro tri godine.

 

– Smrt je bila uredno prijavljena, niko nije krao penziju pokojnice, a obdukcija je pokazala da starica nije preminula nasilnom smrću. Trenutno pokušavamo da pronađemo naslednika – objasnio je izvor.

 

Utvrđeno je da je naslednik pokojnice izvesni Radovan V. (55), koji je prijavljen na sasvim drugoj adresi u Beogradu i policija sada pokušava da stupi u kontakt s njim kako bi razjasnio zašto je majčin leš ostavio u šupi. Po svemu sudeći, on nije imao para da plati grobno mesto, pa je pokojnicu praktično sakrio.

Inače, prema Zakonu o sahranjivanju i grobljima, ukop pokojnika može se vršiti samo na grobljima. Ukoliko se neko ogluši o ovu odredbu i ukop obavi van groblja, čak i ako je to želja pokojnika, preti mu novčana kazna od 1.000 do 50.000 dinara

--
Lajkujte nas i Sherujte nas