Home / Zanimljivo / KIJA KOCKAR DA MI PRIČA O MORALU? Starleta Nataša Šavija odgovorila na Kijinu izjavu da je ‘laka devojka’
KIJA KOCKAR DA MI PRIČA O MORALU? Starleta Nataša Šavija odgovorila na Kijinu izjavu da je ‘laka devojka’

KIJA KOCKAR DA MI PRIČA O MORALU? Starleta Nataša Šavija odgovorila na Kijinu izjavu da je ‘laka devojka’

Nakon što su isplivale informacije da je Sloba Radanović navodno noć nakon Srpske Nove godine proveo sa starletom Natašom Šavijom, oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar koja tvrdi da pevač seksom sa lakim ženama pokušava da sakrije da je bideksualac.

Više o tome na linku ispod:

Povodom cele situacije oglasila se Nataša Šavija, a ona je na sve ovo imala oštar komentar.

– Bože sačuvaj! Ja sam za Srpsku Novu godinu bila u Novom Sadu, u klubu gde je on pevao, nakon toga ga nisam videla. Ne znam čoveka uopšte, to je glupost! – rekla je Šavija za Telegraf, a zatim prokomentarisala Kijine reči.

– To je njegov nivo? Mislim da sam ja daleko iznad tog nivoa koji ona spominje! Prvo ona ne može da zna da li je to istina, možda je čula, a svašta se priča po gradu kao i uvek. Da komentariše tako nešto je jako ružno! Ne znam šta bih rekla, sad da je ona neki viši nivo od mene, ne slažem se, šta više… – kaže Nataša i dodaje:

– Ako je dotična stvarno to izjavila, poručujem joj da se spusti na zemlju malo, mnogo je umislila sa tih metar i žilet… Mogu realno pitu sa glave da joj jedem (smeh). Ona o moralu bolje da ne priča… Okej, to za narod, oni veruju “jadnoj prevarenoj ženi”, ali ipak…

(Svet.rs)

--
Lajkujte nas i Sherujte nas