Home / Zanimljivosti / Jesu li vjenčanice out? Novi trend među mladenkama je pravo iznenađenje
Jesu li vjenčanice out? Novi trend među mladenkama je pravo iznenađenje

Jesu li vjenčanice out? Novi trend među mladenkama je pravo iznenađenje

Paitamo se da li je klasičnim bijelim vjenčanicama odzvonilo? Modni eksperti kažu da jeste, a s njima sa slaže sve više modernih mladenki, piše američki Vogue.

Novi hit trend među mladenkama su bijele hlače i kombinezoni, a nedavno ga je potvrdila i zvijezda serije “Igra prijestolja” Sophie Turner, koja se prije tjedan dana iznenada udala za svojeg dugogodišnjeg dečka, pjevača Joea Jonasa, u kapelici u Las Vegasu te je za tu prigodu uskočila u kombinezon brenda Bevza.

Tim potezom skrenula je pažnju javnosti na ovaj iznenađujući trend, koji su najavili i svi vodeći dizajneri vjenčanica, uključujući brendove Berta, Reem Acra i Cushin, a da su se buduće mladenke već zakačile na njega, potvrđuje činjenica da je u protekla tri mjeseca online pretraga za bijelim hlačama porasla čak 43 posto, piše Cosmopolitan.

Najpoželjniji model hlača za mladenke su one poslovnog kroja s visokim strukom i nogavicama koje se šire prema dnu, a uz njih je najbolje kombinirati bluze ukrašene svjetlucavim kristalićima i bijele sakoe.

Dakle, ako se uskoro udajete, a želite biti moderna mladenka, razmislite o tome da umjesto haljine odaberete kombinezon ili hlače.

Index.hr
--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error