Haos u najavi: Suzanin muž ulazi u “Zadrugu 2”!

Haos u najavi: Suzanin muž ulazi u “Zadrugu 2”!

--

Učesnica rijalitija “Zadruga 2” Suzana Perović već danima je u žiži javnosti nakon što su kamere usnimile njen poljubac sa zadrugarom Mikijem Đuričićem, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, njen suprug Vlada Perović ući će na imanje u Šimanovcima!

Naime, nakon što je takmičarima u Bijeloj kući pušten snimak na kom se vidi kako pčelar iz Kupinova i Perovićeva razmjenjuju nježnosti, nastao je haos, a Suzanin muž će napraviti pometnju čim bude kročio u Imaginarijum.

– Suzanu je Vlada podržao čim je prihvatila poziv da uđe u rijaliti. Dugo su pričali o tome pred kakvim će se izazovima naći pred kamerama, a Perovićka je mužu objasnila da će biti onakva kakva jeste i da ne postoji šansa da ga prevari. To je kratko trajalo, a kad je produkcija pustila snimak na kom se vidi kako se Miki i Suzana kriju od kamera kako bi se ljubili, Vlada je poludio. Nije mogao da vjeruje šta njegova žena radi i šta je sebi dozvolila. U trenutku kad je snimak prikazan, Perovićkin suprug je bio kod kuće sa nekoliko prijatelja i gledao rijaliti. Nakon scena na kojima se Đuričić i Suzana ljube ostao je u šoku, a poslije je doživio nervni slom – otkriva naš sagovornik blizak estradnom menadžeru. Kako izvor dalje navodi, Vlada je odmah rekao da će sa produkcijom da pregovara oko svog ulaska u rijaliti kako bi spriječio da mu Miki preotme ženu.

– Vlada je doživio nervni slom kad je vidio da mu se žena ljubi sa pčelarom, ali su ga prijatelji sa kojima je u tom momentu bio smirili. Rekli su mu da treba racionalno da razmišlja i da sačeka da vidi šta će se dalje događati, ali je on bio odlučan u svojoj namjeri da uđe u “Zadrugu 2”. Uspjeli su da ga ubijede da u medijima ne komentariše Mikija i da se pravi kao da ga nije dotaklo to što mu se žena u rijalitiju smuvala sa drugim muškarcem, ali je i dalje bijesan – priča naš izvor i dalje otkriva da se Vlada osjeća loše i da je povrijeđen.

– Vladu je sa Suzanom dugo u skladnom braku i već danima se ne osjeća dobro zbog toga što ga je prevarila u rijalitiju. Rekao je svom prijatelju da će se svim silama boriti da uđe u rijaliti i da sve sa suprugom reši. Rekao je: “Suzani ću da očitam bukvicu čim uđem, a Miki će naj**ati. Ne znam samo čime sam zaslužio da mi ovo uradi, ovo je moj poraz”. Vlada non-stop drugarima priča o tome kako će u rijalitiju da napravi haos jer je temperamentan isto koliko i Đuričić, pa će biti dobro ako ne dođe do krvoprolića – završava naš sagovornik.

U prilog našim saznanjima ide i činjenica da Perović za medije više ne komentariše dešavanja u Imaginarijumu, ali ni situaciju koja se dogodila između njegove supruge i Mikija.

– Trenutno sam na putu i više ne želim da komentarišem ništa vezano za rijaliti zasad. Uskoro će sve biti jasno – rekao je estradni menadžer.

(Republika.rs)

Lajkujte nas i Sherujte nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*