Home / Svijet / EMOTIVNO NAŠAO ĆERKU POSLE 24 GODINE: Zbog ovog susreta je plakala cela Kina,(VIDEO) ČUDO!

EMOTIVNO NAŠAO ĆERKU POSLE 24 GODINE: Zbog ovog susreta je plakala cela Kina,(VIDEO) ČUDO!

--

Kinez je posle potrage duge 24 godine uspeo da pronađe svoju izgubljenu ćerku.

Tokom decenijske potrage Vang Mingđing je čak postao i vozač taksija u nadi da će njegova ćerka nekada ući u taksi.

 

Ipak, bio je dovoljan samo jedan post da ćerka vidi da je otac traži i da ga kontaktira.

 

Njegova čerka Ćifeng je nestala kada je imala tri godine. Njeni roditelji su u to doba imali tezgu sa povrćem i kada su jednog dana završili posao primetili su da je Ćifeng nestala.

 

Tada je uspedila agonija, jer su roditelji putem oglasa u štampi i na druge načine pokušavali da dopru do svoje ćerke. Nikada nisu napuštali svog grad Čengdu jer su se nadali da će se Ćifeng vratiti.

Kao taksista Vang je na kola je postavio apel za pomoć, a umesto slike nestale ćerke stavio je njegovu drugu ćerku jer su one bile slične. Kineski mediji su počeli da istražuju ovu priču, a i policija je tokom godina identifikovala niz devojaka koje bi mogle da budu Ćifeng.

 

Krajem prošle godine policijski crtač je napravio skicu kako bi Ćifeng mogla da izgleda i ona je postavljena na intrenet.

Hiljadama kilometara od Čengdua,  Kang Jing se zapanjila koliko je slična devojci sa slike. Kontaktirala je Vanga i urađen je DNK test koji je bio pozitivan.

 

Čifegfen je odsla u gradu svega 20 kilometara udaljenom od Čengdua, ali nije dala detalje kako se razdvojila od roditelja.

 

Kurir.rs/BBC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *