Home / Zdravlje i život / Da li verujete da je NINA IMALA 150 kilograma?! Više od POLA je skinula, a NIJE bila ni na jednoj DIJETI!
Da li verujete da je NINA IMALA 150 kilograma?! Više od POLA je skinula, a NIJE bila ni na jednoj DIJETI!

Da li verujete da je NINA IMALA 150 kilograma?! Više od POLA je skinula, a NIJE bila ni na jednoj DIJETI!

Ovo je njena priča.

Kandidatkinja poslednje sezone šou programa “Život na vagi” Nina Martina Korbar (26) možda nije pobedila u tom rijalitiju, ali je izgubila, kako kaže, preko 70 kilograma. U svojoj najdebljoj fazi života imala je 150 kila, a sada preko društvene mreže daje savete drugima kako da dođu do željenog izgleda.

– Dnevno unosim oko 1700-1800 kalorija. Nekad imam pet, a nekad dva obroka dnevno, zavisi kako stignem, ali se trudim da ih bude više. Na dijeti sam bila milion puta dok nisam shvatila da dijete uopšte ne funkcionišu osim ako moraš brzinski za neki događaj da smršaš dva ili tri kilograma. Promena načina života je ključna – kaže Nina Martina i objašnjava da trenira četiri do šest puta nedeljno i da sve zavisi od toga kakav je trening.

– Iskreno, svaki trening je težak kad daješ sve od sebe. Oni treninzi gde u glavi nekad probijam svoje barijere ili izbacujem negativu iz sebe, ti treninzi su psihički najteži, ali rasteš u njima i osećaš se predobro nakon njih. Boks mi je top, kružni treninzi su mi isto odlični, jedino ne volim kad je trening dosadan i zato mi trener uvek slaže dinamične i izazovne treninge. Traju oko 45 minuta do sat vremena, zavisi od intenziteta – kaže ova Zagrepčanka.

REŠITE SE PODOČNJAKA! Ova JEFTINA pasta će vam pomoći: Njen tajni sastojak ima SVAKA domaćica!

Nina Martina tvrdi kako je veoma ponosna na ono što je postigla, ali da ipak još uvek nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

– Visoka sam 170 cm i volela bih da imam između 60 i 67 kila. Još uvek ne znam s kojom kilažom ću sebi najbolje izgledati – kaže i dodaje kako svakih 10 dana sebi dopusti da “zgreši”, odnosno ima “cheat meal”.

Za večeru jede povrće uz kombinaciju proteina i zdravih masnoća, a izbegava voće.

– Jako volim jaja, mocarelu i “cherry” paradajz. Obožavam lazanje sa tikvicama umesto testa, punjene tikvice, bolonjeze sos sa zelenom salatom, meso na sve načine, sočivo… ma svašta volim. Pijte puno vode da voda iz tela što više izlazi napolje- kaže Nina Martina i dodaje kako joj je ogromna želja za slatkim jer ga se potpuno odrekla, ali na to gleda kao na jačanje snage volje.

– Jednostavno se presaberete u glavi. Glava je sve! Trudite se iznova i kad posustanete, nikada se nemojte predati. Verujte u sebe. Ne opterećujte se brojkama na vagi. Ja sam znala u nedelju dana da izgubim šest centimetara, a vaga mi je pokazivala samo kilogram manje – otkrila je Nina Martina.

https://www.instagram.com/p/Bqr6osnHssv/?utm_source=ig_embed

https://www.srbijadanas.com

--
Lajkujte nas i Sherujte nas
error