Home / Svijet / BIZARAN INCIDENT Dogodio na liniji Atlanta – Las Vegas , Kada je Safira ušla, počela je panika: Svi putnici se morali iskrcati iz aviona

BIZARAN INCIDENT Dogodio na liniji Atlanta – Las Vegas , Kada je Safira ušla, počela je panika: Svi putnici se morali iskrcati iz aviona

--

Dvadesetpetogodišnja Safira Alen ukrcala se samovoljno u avion kompanije “Spirit erlajns”, iako je prethodno zakasnila na ukrcavanje. Da stvar bude bizarnija, sve vrijeme je uživo prenosila incident na Facebooku.

Uprkos tome što su je osoblje i radnik osiguranja zamolili da izađe, rekla je da “ne ide nigdje”, i da “nije ona kriva što je aviokompanija zatvorila ulaz 20 minuta ranije nego što je trebalo”.

Ona je u jednom trenutku rekla da je platila dodatnu sumu da uđe u avion, i da nije uredu što joj je čak i nakon toga rečeno da izađe.

Vidjevši da je riješena da ostane u avionu i da je toliko bijesna da je počela koristiti pogrdne termine i sprema se za fizički obračun, osoblje je pozvalo policiju i zamolilo ostale putnike da se iskrcaju iz aviona.

Policija, s druge strane, navodi da je Alen jednostavno protrčala kroz ulaz kada joj je rečeno da je zakasnila.

Ona se nedjelju dana nakon toga zvanično izvinila na Facebooku.

– Dijelite, molim, da bi svi vidjeli da sam jedna od najkul, najskromnijih žena koju ćete ikad upoznati – napisala je.

– Izvinjavam se ako sam bilo koga dovela u nepriliku! Ali, u isto vrijeme! Stojim iza svih ljudi koji su doživjeli da ih ova kompanija “odere” i optuži ih, iako su platili njene usluge – dodala je.

Incident se dogodio na liniji Atlanta – Las Vegas.

Autor: Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *